Tepum Yurtdışı Danışmanlık


"Tepum Eğitim Danışmanlık ve Ticaret A.Ş. 1985 yılında İstanbul’da Nişantaşı’nda kuruldu. 24 yıldır kurum ve kişilere yabancı dil eğitimi danışmanlığı yapımaktadır.
Kurumun en önemli özelliği Kurucusunun Amerikan Koleji ve İngiliz Dili ve Edebiyatı mezunu olup, 30 yıldır yabancı dil eğitimine kendisini adamış olmasıdır. Bu özellik, Kurum’da yabancı dil eğitimi ile ilgili yapılan her türlü çalışmanın, verilen her türlü danışmanlık hizmetinin büyük bir titizlik ve ciddiyetle yapılmasını sağlamaktadır. Kurulduğu günden bu yana “Yurtiçi” ve “Yurtdışı” olmak üzere iki ayrı alanda danışmanlık hizmeti vermektedir.
Amacı, kurum ve kişilere titizlikle değerlendirilen gereksinimleri doğrultusunda, en kaliteli yabancı dil eğitimini yurtiçinde vermek veya yıllardır Türkiye temsilcisi olduğu yurtdışındaki dil okullarına, yaz okullarına ve üniversitelere yönlendirmektir. Danışmanlık verdiği kişiler şirket yöneticileri, iş adamları veya çalışanları ile genç ve küçük yaşta çocukları olan velilerdir. İlgililerin yaşı, görevi, bütçesi ne olursa olsun, hiçbir ayırım gözetilmeksizin, ihtiyaçlara göre çok detaylı bir araştırma /çalışma yapılır, en iyi alternatifler değerlendirilir. Bu alternatiflere ilişkin tüm sorulara doğru cevap verilir ve doğru yönlendirme yapılır.
İngilizce dil bilgisini hızla geliştirmek isteyen kişiler için ideal bir eğitim danışmanlığı merkezidir. 24 yılın getirdiği tecrübe, program seçimine, öğretim kalitesine ve sunduğu ortam koşullarına ilişkin yüksek standartların bir güvencesidir. Mesleğe, yaşa, öğrenim durumuna, iş gereksinimlerine ve yabancı dil seviyesine göre özelleştirilmiş eğitim seçenekleri oluşturulur. Kişisel tercihine göre farklı yerleştirme koşulları sağlanır. Kurumumuz, eğitim programlarına katılacakların ihtiyaçlarına göre belirlenmiş özel alternatiflerin oluşturulması konusunda yıllardır vermiş olduğu danışmanlık hizmeti ile farklılaşmıştır." (sitesinden alınmıştır)