Antalya Özel Osman Sabri Dil Kursu


"Antalya Osman Sabri Dil Kursu uluslararası TOEFL ,TOEIC ve IELTS gibi önemli Sınavlara öğrenci hazırlamaktadır, kursları tamamlayan öğrencilerine M.E.B.onaylı sertifika vermektedir.
Antalya Osman Sabri Dil Kursu, ''Genel İngilizce, İspanyolca, TOEFL, TOEIC, IELTS, ÜDS ve YDS Programlarına kursiyer adaylarını en iyi şekilde ve uluslararası müfredatı uygulayarak hazırlar.
UDS, YDS ve KPDS sınavlarından da üstün başarıları olan Antalya Osman Sabri Dil Kursu bölgede İspanyolca eğitimini veren tek kurum özelliğini taşımaktadır.
Kendisine %100 başarı hedefleyen kurum adayların yaşları, eğitim durumu ve yabancı Dil seviyelerine göre uygun sınıf açar.
Kursiyerlere Listening, Speaking,Reading ve Writing olmak üzere 4 ana dalda eğitim verilmektedir
Program süreleri eğitim programına göre 3 ay ile 8 ay arasında değişir.
Sınıflar son derece donanımlı, gürültüsüz ve temiz hava ortamı oluşturacak şekilde dizayn edilmiş olup dört mevsim (sıcak-soğuk) desteklenerek öğrencilerin daha rahat bir ortamda çalışmaları sağlanmıştır.
Öğrencilerin rahat ve konforu düşünülerek gereken tüm önlemler alınmıştır, oto parkı, esnek ders saatleri, motivasyon, ücretsiz doküman, yabancı TV izleme… gibi.
Kurs binası içerisinde öğrencilerin Türkçe konuşmaları yasaklanmış olup, sürekli İngilizce düşünerek İngilizce konuşma olanağı oluşturulmuştur. " (kendi sitesinden alınmıştır)