American Testing Academy (Ankara)


"American Testing Academy, yurt dışı dil yeterlilik sınavlarına yönelik eğitim veren merkezlerden biridir. Mesleki ve akademik kariyer olanakları için yurt dışında eğitim almayı planlayan kişilere, dil yeterliliği konusunda spesifik dil eğitimi ve sınav danışmanlığı hizmetleri vermektedir. American Testing Academy, katılımcılarına uluslararası standartlarda deneme sınavları uygulayan ve ETS (Educational Testing Service) tarafından yetkilendirilmiş lisanslı sınav merkezi niteliği taşıyan bir kurumdur.
American Testing Academy bir dil kursu değildir. Amacı; TOEFL, GRE, GMAT, SAT sınavlarına hazırlanacak olan öğrencilerin hedefledikleri puanları almalarını sağlamaktır. American Testing Academy, öğrencilerine İngilizce öğretmeyi amaçlamaz. Doğrudan hedefe yönelir ve adayları yalnızca sınavda çıkma ihtimali bulunan konulara hazırlar. Soru yapılarını inceler, geçmiş yıllarda çıkmış sorular üzerinden çalışarak soru çözme tekniklerini öğretir.
Aylar süren kurs programlarının zaman kaybı olduğuna inanan American Testing Academy, sınav adaylarının sınav tekniklerini öğrendikten sonra bol soru çözerek kısa sürede sınava girmelerini sağlar. American Testing Academy, sistemli bir şekilde ve eğitmenlerin tavsiyeleri doğrultusunda hazırlanmanız durumunda, gireceğiniz sınavlarda hedeflediğiniz puanları alma garantisi verir.
American Testing Academy yalnızca birebir ya da en fazla 8 kişilik gruplarla, sizin belirlediğiniz gün ve zaman diliminde eğitim verir. Hazırlık materyalleri ve deneme sınavları ücretsizdir. Sınava girmeye karar verdiğiniz andan sınav sonuç belgeniz gelene kadar size destek sağlar.
Her öğrencinin ihtiyacı, talebi ve düzeyi farklıdır. Bu nedenle American Testing Academy’de birebir çalışmalar ya da adayların belirlediği çalışma grupları ile birlikte özel ders saatleri belirlenir. Bu özel çalışmaların hedefi; başarıya ulaşmak için adayların önündeki engelleri kaldırmak ve kendilerini rahat hissedecekleri bir ortamda sınava hazırlanmalarını sağlamaktır.
American Testing Academy sizin için zamanın değerli olduğunu bilir ve sizi yalnızca sınavlara hazırlar...
Çağdaş ve sonuç odaklı dil eğitimin yeni adresi American Testing Academy, ileri eğitim teknolojileri ile donatılmış dersliklerin yanı sıra, sınav merkezinden oluşan iki katlı binasıyla hizmet vermektedir. Eğitimlerimiz, deneyimli ve uzman eğitmenlerimiz tarafından, üst düzey donanım ve yazılıma sahip gelişmiş bilgisayarlar ile uygulamalı olarak verilmektedir.
American Testing Academy, bireysel adaylara sınav hazırlık eğitiminin yanı sıra, büyük ve orta ölçekli işletmelerin personeline yönelik Meslekî İngilizce (Business English) ve Konuşma Becerileri (Speaking Class) ile ilgili kurumsal eğitim programları da uygulamaktadır. "(kendi sitesinden alınmıştır)